To Rustne Herrer - Hvis helsa holder

Torsdag 3. august kl 20.30. Ope gard frå kl 18.00

Ole Paus og Jonas Fjeld feirer 20-årsjubileum som To Rustne Herrer. Mykje har skjedd sidan 1996. I 2017 er verda høgteknologisk, men To Rustne Herrer let seg ikkje skremme av alt det nye. Det viktigaste er at ein sjølv, og ikkje telefonen har fullt batteri. At helsa held!

Kvar for seg har dei sunge seg inn i den norske folkesjela. Og dei har båe fått stadfesta posisjonen sin som låtskrivere i «Hver gang vi møtes» på TV2.

Ole Paus har medvirka på heile 42 plateutgjevingar, og han vart i 2015 innlemma i Rockheims Hall Of Fame. Jonas Fjeld har siden 1972 lagt bak seg ein omfattande produksjon både som plateartist og som turnerande spellemann.

Velkome til ein strålande kveld med To Rustne Herrer som ønskjer å røre, få deg til å le, gråte og klaske hendene saman i rein begeistring - hvis helsa holder.

Billett kr 490,-. Nummererte plasser.

Matbord frå Rudi-grillen

Torsdag 3. august, kl. 20:30
Ope gard frå kl 18.00

To Rustne Herrer - Hvis helsa holder

Billett kr 490,-

Kjøp billett

Kontakt oss

Mob 913 85 388
oystein@rudigard.no

Rudi Gard
2647 Sør-fron

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

"Må få takke for en stor konsertopplevelse på Rudi gard torsdagskvelden. Jonas Fjeld og de amerikanske gutta ga oss en forestilling vi kommer til å huske!" 

Kjersti og Rune

 

"Hei Øystein, Vil takke på vegne av alle sammen, for en veldig hyggelig kveld oppe hos dere på lørdag. Gjennomføring, Mat, Drikke og opplevelse står til 6 i stil, samt veldig hyggelig personal som står for en beundringsverdig service, hele kvelden."

Med helsing fra May-Brith og Jan Einar