Baksia og venner

Laurdag 5. august frå kl 21.00. Ope gard frå kl 19.00

kvart år sidan 2001 har dei stått på scena på Rudi Gard i august. Og kvart år er det stuvande fullt tun med feststemte gjester frå 18 til 70 år. Dølar er rockere!

Egil Kjørstad er ein skatta trubadur som ofte bidreg i festlege lag, og frå Gudbrandsdal Energi har han plukka med seg gode kollegaer i festbandet Nettleia.

Billett kr 350,-. Aldersgrense 18 år.

Kulturgris alá Rudi

Laurdag 5. august, kl. 21:00
Ope gard frå kl 19.00

Baksia og venner

Billett kr 350,-

Kjøp billett

Kontakt oss

Mob 913 85 388
oystein@rudigard.no

Rudi Gard
2647 Sør-fron

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

"Rudi Gard er en av gledene ved å ha hytte i Fronsfjellet. Rett som det er, ilegger vi opp fjellturene slik at vi får med oss godbiter i programmet. For en som lever og virker i hovedstadens kulturbås, gjør det godt å møte livet sett fra låven på Rudi. Man blir takknemlig for at noen tar et slikt kraftak så skikkelig og generøst. Jeg har hatt med meg utenlandske gjester på Rudi, og de snakker om opplevelsen flere år etterpå. Og er du på Rudi når den mjuke sommerkveldsola synger nedetter dalen, er det så vakkert at det nesten gjør vondt." 

Carl Henrik Grøndahl, Programredaktør NRK Drama

 

"Hei. Jeg må bare takke tilbake for en kjempekveld. Det var suksess. Superlativene var mange. Alle var så fornøyde. Dere er utmerket vertskap. Og musikken!! Fantastisk. "

Vennlig hilsen Tannhelsetjenesten, Oppland fylkeskommune