Bli med til fjells på beitetilsyn

Tysdag 8. august kl 11.00 - 15.00

 Rudi samarbeider med fleire gardar om å halde beitedyr i fjellet, mellom Gålå og Espedalen. Dette er blant landets aller beste beiteområde, og meir enn 5000 sau og 100 storfe gjer seg feite her gjennom sommaren.

Dyra vedlikeheld fjellet, og produserer kvalitetslam mellom anna til prisvinnande Annis Pølsemakeri i Ringebu. Vi ser etter dyra fleire gonger i veka, og denne dagen kan du få bli med. Turen går i roleg tempo i fint høgfjellsterreng, og du får høyre om beitebruk og landbruk både før og nå. Ta med
niste og gjerne ein god kikkert! Vi møtes ved Gålå Handel kl 11.00 og køyrer samla til utgangspunktet for turen. Ingen billett – rett og slett
gratis.

Ting deg til et Rudi-lam til hausten

I starten av september sankar vi årets lam frå fjellbeite, og du kan nå kjøpe lam av beste kvalitet direkte. Lam blir delt opp, vakumert og gjort klart
for tilbereding på ditt kjøken. For å sikre topp kvalitet pakker vi godt mørna kjøtt i matkasser og sett dei på frys. Kvar kasse inneheld eit halvt lam,
10 kg prima lammekjøtt.

Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Kontakt oss

Mob 913 85 388
oystein@rudigard.no

Rudi Gard
2647 Sør-fron

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

"Som innehavar av Olavsrosa er Rudi Gard ein framifrå eksponent for aktiv formidling av kulturopplevingar og levande kulturarv. Gjennom respekt for gamle tradisjonar, samtidig som vertskapet har vilje og evne til å aktualisere historia i nåtida, synleggjer Rudi Gard Norsk Kulturarvs visjon ”vern gjennom bruk” på førsteklasses vis."

Mathias Øvsteng, Norsk Kulturarv

 

"Hei Øystein, Vil takke på vegne av alle sammen, for en veldig hyggelig kveld oppe hos dere på lørdag. Gjennomføring, Mat, Drikke og opplevelse står til 6 i stil, samt veldig hyggelig personal som står for en beundringsverdig service, hele kvelden."

Med helsing fra May-Brith og Jan Einar