Stein Torleif Bjella

Laurdag 26. august kl 20.30. Ope gard frå kl 18.00

Hausten 2016 kom «Gode Liv», som er fjerde albumet til Bjella. Plata innkasserte tre Spellemanns-nominasjonar og glitrande kritikkar frå eit samla pressekorps. Endeleg er han heime, og visekunstnaren frå Ål leverer som aldri før. Stein Torleif Bjella slo gjennom som artist med solodebuten
«Heidersmenn» i 2009.

Oppfølgeren «Vonde Visu» vart, om mogleg, enda bedre motteke enn debuten. Den sørga for både Spellemannpris, røysenprisen, Bendiksenprisen og Kulturprisen for Ål kommune. «Heim for å døy» avslutta trilogien i 2013, og resulterte i Edvardprisen i klassa «Tekst og musikk.» Også Det Norske Teatret har vorte fengsla av Bjellas låtunivers, og forestillingen «Kan nokon gripe inn» har gått for fulle hus på hovudscena våren 2017. 

Med heiderstittelen «Vår tids Prøysen» er mykje sagt om Stein Torleif Bjella. Han står fjellstøtt i det norske musikklandskapet, og er etablert som heilstøpt liveartist. På små, intime klubbscener så vel som på landets aller største festivalscener.

www.steintorleifbjella.no 

Billett kr 490,-. Nummererte plasser.

Tranchérmeny på Rudi-vis

Laurdag 26. august, kl. 20:30
Ope gard frå kl 18.00

Stein Torleif Bjella

Billett kr 490,-

Kjøp billett

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

Makan til musikalsk opplevelse og stemning har vi sjelden opplevd!!! Dette musikalske møtet mellom barokkens salonger og Gudbrandsdalens laftestuer var unikt! Dette var det tydeligvis konsensus om i salen også! Og maten da gitt! Kokka deres får jo sjøl kokte poteter til å bli en delikatesse! Detta lever vi på lenge.
Hilsen fra Follebu/Kvamsfjellet

 

"Rudi Gard står for kvalitet og verdier som er i tråd med våre verdier, og bidrar til et imponerende mangfold av kultur, mattradisjoner og gode opplevelser til glede for både døler og tilreisende. Derfor samarbeider vi aktivt med Rudi Gard."

SpareBank 1 Gudbrandsdal, adm. banksjef Per Ivar Kleiven