Stein Torleif Bjella

Laurdag 26. august kl 20.30. Ope gard frå kl 18.00

Hausten 2016 kom «Gode Liv», som er fjerde albumet til Bjella. Plata innkasserte tre Spellemanns-nominasjonar og glitrande kritikkar frå eit samla pressekorps. Endeleg er han heime, og visekunstnaren frå Ål leverer som aldri før. Stein Torleif Bjella slo gjennom som artist med solodebuten
«Heidersmenn» i 2009.

Oppfølgeren «Vonde Visu» vart, om mogleg, enda bedre motteke enn debuten. Den sørga for både Spellemannpris, røysenprisen, Bendiksenprisen og Kulturprisen for Ål kommune. «Heim for å døy» avslutta trilogien i 2013, og resulterte i Edvardprisen i klassa «Tekst og musikk.» Også Det Norske Teatret har vorte fengsla av Bjellas låtunivers, og forestillingen «Kan nokon gripe inn» har gått for fulle hus på hovudscena våren 2017. 

Med heiderstittelen «Vår tids Prøysen» er mykje sagt om Stein Torleif Bjella. Han står fjellstøtt i det norske musikklandskapet, og er etablert som heilstøpt liveartist. På små, intime klubbscener så vel som på landets aller største festivalscener.

www.steintorleifbjella.no 

Billett kr 490,-. Nummererte plasser.

Tranchérmeny på Rudi-vis

Laurdag 26. august, kl. 20:30
Ope gard frå kl 18.00

Stein Torleif Bjella

Billett kr 490,-

Kjøp billett

Kontakt oss

Mob 913 85 388
oystein@rudigard.no

Rudi Gard
2647 Sør-fron

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

Sheep o Høy var helt fantastisk bra! Maten var glimrende, klippinga var utrolig morro og Belfast Lads var geniale. Vi storkoste oss rett og slett og kommer definitivt tilbake!

Hege

 

"Hei Øystein, Vil takke på vegne av alle sammen, for en veldig hyggelig kveld oppe hos dere på lørdag. Gjennomføring, Mat, Drikke og opplevelse står til 6 i stil, samt veldig hyggelig personal som står for en beundringsverdig service, hele kvelden."

Med helsing fra May-Brith og Jan Einar