Våronnfest med kål, øl og Rock n' roll!

Laurdag 3. juni Frå kl 18.00

Våronna er ei travel tid, og i kveld inviterer vi alle til å feire velgjort arbeid! Vi gjer dette i samarbeid med Bondelag, Småbrukarlag, Skogeigarlag og Næringsforening i Midtdalen. Det blir eit yrande liv i tun og låver på Rudi denne kvelden. God mat og drikke, håndverk, underhaldning frå «Stand-up stubben», småforedrag, hestekjøring og meir til.

Kål er skikkeleg våronnkost, og kokka på Rudi er klar med dalens største kålgryte.


«Ingen kan bli erklært umyndig dersom han er vettug, hestefør og ølfør». Det seier Gulatingslova, og dette gjeld også i 2017! Håndverksbrygging
av øl er i vinden, og du kan smake, samanlikne og diskutere med øl-interesserte og bryggmestere frå fleire av dalens lokalbryggeri. 

Utpå kvelden går lokale rockere i bandet Supersonic på scena. Det blir alltid stor stemning når dei fyrer av kjente låtar frå rockehistoria!

Billett kr 290,- 18 års aldersgrense.

Kål

Laurdag 3. juni, kl. 18:00

Våronnfest med kål, øl og Rock n’Roll!

Billett kr 250,- / 100 u. 18 år

Kjøp billett

Kontakt oss

Mob 913 85 388
oystein@rudigard.no

Rudi Gard
2647 Sør-fron

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

"Hei. Jeg må bare takke tilbake for en kjempekveld. Det var suksess. Superlativene var mange. Alle var så fornøyde. Dere er utmerket vertskap. Og musikken!! Fantastisk. "

Vennlig hilsen Tannhelsetjenesten, Oppland fylkeskommune

 

"Må få takke for en stor konsertopplevelse på Rudi gard torsdagskvelden. Jonas Fjeld og de amerikanske gutta ga oss en forestilling vi kommer til å huske!" 

Kjersti og Rune