Våronnfest med kål, øl og Rock n' roll!

Laurdag 3. juni Frå kl 18.00

Våronna er ei travel tid, og i kveld inviterer vi alle til å feire velgjort arbeid! Vi gjer dette i samarbeid med Bondelag, Småbrukarlag, Skogeigarlag og Næringsforening i Midtdalen. Det blir eit yrande liv i tun og låver på Rudi denne kvelden. God mat og drikke, håndverk, underhaldning frå «Stand-up stubben», småforedrag, hestekjøring og meir til.

Kål er skikkeleg våronnkost, og kokka på Rudi er klar med dalens største kålgryte.


«Ingen kan bli erklært umyndig dersom han er vettug, hestefør og ølfør». Det seier Gulatingslova, og dette gjeld også i 2017! Håndverksbrygging
av øl er i vinden, og du kan smake, samanlikne og diskutere med øl-interesserte og bryggmestere frå fleire av dalens lokalbryggeri. 

Utpå kvelden går lokale rockere i bandet Supersonic på scena. Det blir alltid stor stemning når dei fyrer av kjente låtar frå rockehistoria!

Billett kr 290,- 18 års aldersgrense.

Kål

Laurdag 3. juni, kl. 18:00

Våronnfest med kål, øl og Rock n’Roll!

Billett kr 250,- / 100 u. 18 år

Kjøp billett

Kontakt oss

Mob 913 85 388
oystein@rudigard.no

Rudi Gard
2647 Sør-fron

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

"Tusen takk for heilt uslåeleg mottaking. Veret var bra, den nye scena var topp og publikum var i tillegg til å vera i hopetal veldig trivelege dei også. Det vart ei kort men god vitjing i Gudbrandsdalen. Vonar at denne musikken kan vera velkomne i dei trakter også ein annan gong. "

Beste helsing Odd Nordstoga

 

"Rudi Gard er en av gledene ved å ha hytte i Fronsfjellet. Rett som det er, ilegger vi opp fjellturene slik at vi får med oss godbiter i programmet. For en som lever og virker i hovedstadens kulturbås, gjør det godt å møte livet sett fra låven på Rudi. Man blir takknemlig for at noen tar et slikt kraftak så skikkelig og generøst. Jeg har hatt med meg utenlandske gjester på Rudi, og de snakker om opplevelsen flere år etterpå. Og er du på Rudi når den mjuke sommerkveldsola synger nedetter dalen, er det så vakkert at det nesten gjør vondt." 

Carl Henrik Grøndahl, Programredaktør NRK Drama