Stian Carstensen & GammalGrass

Humorkonsert

Fredag 9. juni kl 20.30. Ope gard frå kl 18.00

Gammalgrass presenterer ein cocktail av bluegrass ispedd gammaldans, med ein twist av bisarr humor utført med tilhøyrande medfødt tempotourettes!

Trioen er sett saman av to enkle gutar frå landsbygda; Stian Carstensen og Ola Kvernberg og ein komplisert bygut; Ole Morten Vågan.

Dei har spelt opptil fleire gonger på fargefjernsyn og i riksdekkande radio, men trivst aller best når dei spelar for folk som hører på frå kort avstand. Bandet har alt vorte eit kultband i inn og utland, og er aller mest kjent for å spela til allsang på nachspiel etter konsertane!

Ikkje gå glipp av denne utadvendte kraftpakka med fele, trekkspell, banjo, bass og steel gitar og tilløp til sang. Du vil ikkje angre!

www.stiancarstensen.no

Billett kr 350,- / 100,- under 18 år. Nummererte plasser.

Kulturgris alá Rudi

Fredag 9. juni, kl. 20:30
Ope gard frå kl 18.00

Stian Carstensen & GammalGrass

Billett kr 350,- / 100 u. 18 år

Kjøp billett

Kontakt oss

Mob 913 85 388
oystein@rudigard.no

Rudi Gard
2647 Sør-fron

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

"Dette var utvilsomt toppen på turen vår. Og jeg skal love deg at flere av oss vil komme igjen, kanskje alle?. Jeg sprer det ”gode budskap” til alle jeg treffer! Ha en fortsatt fortreffelig høst!"

Bioforsk, Tingvoll

 

"Tusen takk for heilt uslåeleg mottaking. Veret var bra, den nye scena var topp og publikum var i tillegg til å vera i hopetal veldig trivelege dei også. Det vart ei kort men god vitjing i Gudbrandsdalen. Vonar at denne musikken kan vera velkomne i dei trakter også ein annan gong. "

Beste helsing Odd Nordstoga