ONSDAG 16. NOV             KL. 20:00

Musikk i Innlandet: Jon Balkes Siwan

16.11.22

Jazzensembelet Siwan er eit multikulturelt orkesterprosjekt med musikarar frå Algerie, Tyrkia, Iran, Danmark og Sverige, og vi møtar dei nå i samspel med strykarar frå Innlandet. Det internasjonale prosjektet vart starta av komponist og jazzmusiker Jon Balke i 2007, og dei har sidan gitt ut tre album og er internasjonalt hylla. Saman med dei andre musikarane skapar Balke eit samansett musikalsk uttrykk basert på fleirkulturell og -religiøs historie, og ein møtar renessanse og barokk, tradisjons- og jazzmusikk.

Billett: 

Ordinær | 325,-

Honnør / Student | 265,-

UngINN | 100,-

Praktisk informasjon:

Jon Balke - Siwan

«Jon Balke har gjennom sine mange år som aktiv jazzmusiker og komponist satt musikalske avtrykk etter seg. Jeg gleder meg over at Innlandets publikum nå får anledning til å oppleve denne eventyrlige musikalske reisen i sjangre og historie. Dette kan du ikke gå glipp av! Verden kommer til Innlandet og Innlandet møter verden i dette unike musikalske samarbeidet,» seier kunstnerisk leiar i Musikk i Innlandet Solbjørg Tveiten.

«Siwan er skapt for å hedre sameksistens, toleranse og mangfold. Siwan er som en familie, hver gang vi møtes er en familiehøytid» Jon Balke.