LAURDAG 09. SEPT KL. 21:00

Haustfest med Hillbabies og The Ramblin Men

09.09.23

Ein god haustfest høyrer til på Rudi Gard, og Hillbabies og The Ramblin Men løfter taket på skift. Hillbabies er Gudbrandsdalens sin hyllest til Hellbillies frå Hallingdal, og både tekster og riff er så tett på orginalen som det nesten er råd å koma. Og ungdommane i The Ramblin Men fyller også festlokalet med godstemning. Velkome!

Billett: 390,-

ID: 18 år

Praktisk informasjon:
Dato:
09.09
Pris:
390,-
Konsertstart:
21.00
Ope gard:
18.00

Hillbabies og The Ramblin Men

Hillbabies - en hyllest til Hellbillies

HILLBABIES er ein rutinert gjeng musikere frå Gudbrandsdalen, som har stor glede av å møtast og framføre Hellbillies sine låtar. Hellbillies har gitt oss godfølelsen langt inn i ryggmargen, så nå er det på tide at nokon hyller bandet og låtane, seier karane i bandet. Av dei fjorten albuma til Hellbillies har bandet plukka favorittane sine heilt frå det første albumet Sylvspente boots som kom ut i 1992, og fram til det siste kritikerroste albumet Søvnlaus, som kom i 2016. Respekten for originalen og låtane er stor, og med hyllesten til orginalen får Hallingdal har HILLBABIES vorte ein publikumsyndling!

HILLBABIES er:

Simen Bjørkli Stubbrud - gitar/mandolin/vokal

Erlend Trinerud Rognlien - gitar

Steinar Flatemo – piano/orgel/trekkspill/vokal

Svein Ivar Sæther – trommer

Tormod Myrvang – vokal/bassgitar

The Ramblin Men

The Ramblin Men er eit ungt rockeband frå Gudbrandsdalen, som består av Amund Sylte og Trym Amrud på vokal og gitar, Martin Berget på bass og Torstein Steen på trommer. Bandet har spelt saman i mange år, og hadde sin første gig som The Ramblin Men i 2017. Dei ga ut sin første singel i 2018, og sidan har dei spelt mange konsertar og stått på fleire festivalscener. Inspirasjonen er både klassiske rockeband og nye impulsar frå moderne band som Arctic Monkeys, The Strokes, Kaleo og Mumford & Sons.